Bentje

Willem

Hoi, ik ben Willem en ik kom uit Geffen. Ik ben met drummen begonnen toen ik 7 jaar was, en ik vind het nog steeds mieters! In het dagelijks leven ben ik leraar. Mijn hobbies zijn muziek maken en slapen. Ik ben in allebei erg goed. Ik zit ook nog in de schoolband, en ik doe af en toe wat studio-werk. Ik zie je bij een volgend optreden!

Jakko

Hallee, ik ben Jakko, en kom uit Vinkel, maar ik woon nu in Oss. Mijn eerste bas kocht ik toen ik 18 jaar was, en sinds enkele jaren speel ik op vijf snaren. Door de weeks maak ik chippies, niet van die knapperige, maar van die zwarte weet je wel? Samen met Willem heb ik dit bentje opgericht, en vind het zelluf supervet. Jullie ook?

Joep

Hier is Joep. Geboren en opgegroeid in Heesch en inmiddels woonachtig in Berghem. Ergens op m'n 9-10e jaar begonnen met de gitaar. Vanaf m'n 14e actief geweest in verschillende bandjes, maar met de Gouwe Lozzies eindelijk gevonden wat ik altijd al zocht (Rock & lol). Qua werk zit ik volop in de mensenhandel, hoewel recruitment wat vriendelijker klinkt. Spelen (&zingen) bij de Gouwe Lozzies is Keikoel dus hoop ik jullie te zien bij een van onze spetterende optredens. Tot dan!

Harrie

Moi mens'n, ik zal me ev'n veurstell'n ik bin Harrie woon al tien joar in Den Bosch. Ben 'n rasechte Drent en een collega van Jakko. Bin op mien tiende begunnen bij een drumband, bin op mien virtiende overstapt op gitaar en dat doe'k nog elke dag. Dree joar led'n bin ik bij de "Gouwe Lozzies" kom'n speulen. EN DAT IS HELEMAAL TE GEK. ZIE JULLIE BIJ HET VOLGENDE OPTREDEN, wanneer dat ook moge zijn.